Jegyelismerés

Az akadémiai év során számos fontos intézkedésre van szükség a tanulmányok zavartalan menetének biztosítása érdekében. Ezen intézkedések között kiemelt szerepet tölt be a jegyelismerés folyamata, melyre szeretnénk felhívni figyelmüket.

A jegyelismerésre vonatkozó határidők szigorúak és változatlanok maradnak. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az elismerésre vonatkozó kérelmeket kizárólag október 15-ig tudjuk elfogadni. Ezután már nincs lehetőség jegyelismerésre.

Mindazonáltal fontos megemlíteni, hogy minden tantárgy esetében külön-külön formanyomtatvány kell kitölteni mind az I. félévre, mind pedig a II. félévre vonatkozóan. Ez az eljárás biztosítja a pontos és átlátható dokumentációt a jegyelismerés folyamatában.

A formanyomtatvány kitöltése elérhető a következő linken: Formanyomtatvány

Az elismert jegyeket november 10-én a AcademicInfo felületen tesszük közzé. Ezáltal minden hallgató hozzáférhet az elismert jegyeihez, és nyomon követheti azokat.

Arra is szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy amennyiben a testnevelés vagy az idegen nyelv tantárgy esetében kívánják jegyüket elismertetni, kérjük, ezt a tanárukkal egyeztessék.

Bővebb információkért kérjük, látogassanak el a következő linkre: Link