Felvételi eredmények 2024. július

Kedves Felvételizők!

A 2024. július 23-i szóbeli vizsga eredményei megtekinthetők a következő táblázatban:

rezultate test LM_Mures

A helyek elosztására vonatkozó eredmények megtekinthetőek a következő összefoglaló táblázatban (85-86. oldal):

rezultate admitere Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației

Azok a felvételizők, akik a bejutási listán szerepelnek 2024. július 26-28. között, 13.00 óráig foglalhatják el az elnyert helyet.

A megerősítés lépései: az online felvételi felületen ki kell tölteni (ha nem működik automatikusan, akkor, le kell tölteni, majd aláírva feltölteni) a beiskolázási szerződést és az adatfeldolgozási nyilatkozatot (pdf formátumban).

A beiskolázási szerződés kitöltésekor be kell írni a kar nevét, a szakterületet és a szak nevét román nyelven, ezek a következők:

  • A kar neve: Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
  • A szakterület: Domeniul Științe ale educației
  • A szak neve: Specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar (în limba maghiară- la Târgu-Mureș)
  • Képzési szint: Nivel licență

Amennyiben fizetéses helyet foglal el, a hely visszaigazolásához ki kell fizetni a tandíj első részletét, ugyanazon a felületen, ahol beiratkozott (a tandíj egy összegben való befizetése esetében 10%-os kedvezményben részesülnek).

Az online megerősítés után a feltöltött dokumentumokat eredetiben is be kell hozni a titkárságra 2024. július 27-30. között., 10.00-12.00 óra között.

Figyelem! Azok a hallgatók, akik nem erősítik meg az elnyert helyet a jelzett periódusban, elveszítik a felvételin szerzett jogosultságot az egyetemi képzés elkezdéséhez!